4de Generatie Boey

De roots van het bedrijf zijn terug te vinden bij Carolus Boey, de grootvader van Noël Boey. Toen was er reeds sprake van bouwactiviteiten. De beginnende bouwfirma was dan gesitueerd in de Duinenstraat te Bredene waar nu camping Thalassa gevestigd is. Edmond Boey, de vader van Noël Boey, heeft de gehele firma overgenomen om daarna de fakkel door te geven aan Noël Boey. Samen met zijn zoon Leander Boey breidde Noël de firma steeds verder uit. Ondertussen staat Bouwonderneming Boey bekend als één van de grootste bouwondernemingen uit de streek. Renovatie - verbouwingen - dakwerken - sanitair - …  De firma Boey is er volledig in thuis met een ganse ploeg geschoold personeel.

Onze firma is een algemene bouwonderneming die zowel in de private als de openbare sector werkzaam is. We richten ons specifiek op volgende werken.

  • Afbraak
  • Renovatie
  • Verbouwingen
  • Dakwerken
  • Woningonderzoeker
  • ...

We zijn steeds bereikbaar, 24/24 elke dag van de week, en staan gekend voor onze vlugge interventies. Bij uw project staan wij u bij van het begin tot het einde van de werken. Bij ons is opvolging met de architect een standaardprocedure. Indien gewenst verzorgen wij het complete plaatje van architect tot veiligheidscoördinator tot voltooiing van de werken. Alle werken worden uitgevoerd door ons geschoold personeel. Daarnaast werken wij met een aantal externe firma’s waarmee wij al jaren vlot samenwerken.

Picture of Noel Boey
Zaakvoerder

Noel Boey

Picture of Leander Boey
Zaakvoerder

Leander Boey

Openstaande Vacatures

Voorlopig geen openstaande vacatures

Ervaring in de bouw? Dan kan je altijd spontaan solliciteren.

Contact Details

Bouwbedrijf Boey NV
info@boey.be
059/ 32 31 20